DöNER WERELD BERGEIJK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Wereld Bergeijk. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 21:53 Super lekkere pizza's en vriendelijke mensen!
2 mei 2024 om 9:01 Was smakeloos
9 sep 2023 om 8:08 Bezorger had mijn instructies niet gelezen...
2 sep 2023 om 19:20 Super lekker en warm
19 aug 2023 om 22:50 Na anderhalf uur maar gebeld waar het bleef, maar hij bleek alleen te zijn, dus kon niet bezorgen...
11 aug 2023 om 19:11 Koper kebab zat gisteren een hele gekke smaak aan, niet lekker zoals ik gewend ben. Heb het ook niet verder opgegeten
22 jul 2023 om 12:23 Friet van de kapsalon was volledig doorweekt, waardoor de friet niet te eten was. Durum daar in tegen was wel goed.
30 apr 2023 om 22:33 Hou van Peerke wa een schatje en lekker en snel
28 apr 2023 om 10:28 I ordered and they called me to go and pick it up, which I couldn’t because I’m injured. They charged me for the order and it never came, even that I asked on the phone to cancel it if they weren’t going to deliver. don’t buy here, not honest
11 mrt 2023 om 20:11 Had op tijd besteld want wist dat ze toch te laat zouden zijn (en dat waren ze dus ook), het eten was ook niet warm meer.
8 jan 2023 om 20:44 Waiting over 90 mins, food was cold. Worse food ever had.
8 jan 2023 om 19:46 Verkeerde bestelling gekregen