DöNER WERELD BERGEIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Wereld Bergeijk. Meer weten? Ontdek meer

21 aug 2022 om 18:56 Normaal heel tevreden, maar we zitten nu al twee uur te wachten en hebben ons eten nog steeds niet…. Wordt ook niet opgenomen als we bellen.
12 aug 2022 om 22:24 Davey: 1e keer döner wereld besteld & zeker niet de laatste keer! Was verrast hoe snel het bezorgd was, ook de bezorger was erg vriendelijk! Ook gekozen contantfooi te geven aan de bezorger zodat het bij döner wereld komt. Tipje: meer knoflooksaus
30 jul 2022 om 23:01 Lekker eten en idd beter dan de concurrentie.
24 jul 2022 om 0:12 Smacznego ;)
15 jul 2022 om 20:46 Pizza vergeten. Werd snel in orde gemaakt met een goedmakertje erbij. Super! Eten was heerlijk!
2 jul 2022 om 23:58 Was niet echt heel lekker shoarma op friet in alu folie dus friet slap en doorlopen vet van shoarma. Salade lachertje wat rauwe ui en wat sla meer niet onder de Aluminium folie in bak. Broodje dik geen shoarma brood
2 jul 2022 om 20:30 Het eten was niet super warm, maar het smaakte wel super! We hebben lekker gegeten en de bezorging was ook snel. Wij vinden deze eetzaak beter dan de andere concurrent in Bergeijk.
26 jun 2022 om 20:17 Goed warm en lekker
9 jun 2022 om 20:46 Waren snel hier, eten was lekker
18 apr 2022 om 11:32 1 portie te veel geleverd. Ik kon het vrij snel naar kamer 100 brengen. In sterk verdunde vorm. De anderen hadden geen nadelige gevolgen. Het was overigens wel lekker.
17 apr 2022 om 11:21 Eten goed, alleen nu de friet vergeten bij menu, zelfs na dat ik gebeld heb dat ze dit keer niks moesten vergeten. 3x op rij al iets vergeten. Helaas wederom weer geen complete bestelling gehad, maar wel voor betaald.
3 apr 2022 om 20:37 15 minuten eerder bezorgd als wat geplant was dus goed warm en erg lekker